Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων : Genoktonia Twn Pontiwn Oi Omades Den 3exnoyn Pics Sportime Gr / Λαζάρεβα μίλησαν για τη μαύρη επέτειο της γενοκτονίας των ποντίων.

Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων : Genoktonia Twn Pontiwn Oi Omades Den 3exnoyn Pics Sportime Gr / Λαζάρεβα μίλησαν για τη μαύρη επέτειο της γενοκτονίας των ποντίων.. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε. Η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης δεν εξαντλεί τη δυναμική της στο παρελθόν. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της ευθύνης και της συγγνώμης. Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα.

Μητσοτάκης σε μήνυμά του για την επέτειο των 102 ετών από τη γενοκτονία των ποντίων. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου τιμάται στη θεσσαλονίκη, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν και πολλοί θεσμικοί φορείς. Η πρόεδρος ελληνικών κοινοτήτων της γεωργίας σ. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε. Η εξόντωση των ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε.

Oi Pontioi Shmera Posts Facebook
Oi Pontioi Shmera Posts Facebook from lookaside.fbsbx.com
Η πρόεδρος ελληνικών κοινοτήτων της γεωργίας σ. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων ποντίων. Του καζακστάν με αφόρητους καύσωνες το καλοκαίρι και σφοδρό ψύχος τον χειμώνα· οι πόθοι, τα πάθη και τα δεινά των ποντίων. «η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Κι όλα, μέσα από το πολυσχιδές ταξίδι που γράφει η ζωή και το ταξίδι που γράφεται για τη ζωή, να φαντάζουν φλόγες και κινήσεις του ποντιακού χορού σέρρα, του χορού. 19η μαϊου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ του ποντιακου ελληνισμου. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου τιμάται στη θεσσαλονίκη, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν και πολλοί θεσμικοί φορείς.

Ημέρα μνήμης και θλίψης για μια από τις πλέον μαύρες σελίδες της ανθρωπότητας σήμερα, εκείνης της γενοκτονίας των εκατοντάδων χιλιάδων ποντίων που υπέστησαν τα πάνδεινα από τη βαρβαρότητα και την αγριότητα των νεοτούρκων του κεμάλ ατατούρκ.

«η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Διεθνής ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος. Στις αρχές του 1991, η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκ αποδέχτηκε ομόφωνα πρόταση του προέδρου του ανδρέα παπανδρέου, ύστερα από επιστολή των ποντίων βουλευτών του κινήματος, για την κατάθεση πρότασης νόμου για την επίσημη αναγνώριση από τη βουλή της γενοκτονίας των. «τιμάμε την 19η μαΐου, ημέρα μνήμης της ποντιακής γενοκτονίας, στηρίζοντας τη δίκαιη διεκδίκηση των ποντιακών οργανώσεων και συλλόγων για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου τιμάται στη θεσσαλονίκη, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν και πολλοί θεσμικοί φορείς. «συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο και διεκδικούμε τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των ποντίων. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων ποντίων. Ημέρα μνήμης και θλίψης για μια από τις πλέον μαύρες σελίδες της ανθρωπότητας σήμερα, εκείνης της γενοκτονίας των εκατοντάδων χιλιάδων ποντίων που υπέστησαν τα πάνδεινα από τη βαρβαρότητα και την αγριότητα των νεοτούρκων του κεμάλ ατατούρκ. Ο ιβάν σαββίδης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίωνο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων ρωσίας, ιβάν σαββίδης αναφερόμενος στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων μίλησε για τη μαύρη. Παγκόσμια ημέρα κατάργησης των πειραμάτων σε ζώα. Η πρόεδρος ελληνικών κοινοτήτων της γεωργίας σ.

Κλαίω και νοσταλγώ, να ξεχάσω δεν μπορώ). Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας όχι μόνο για τους έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της. Ανάρτηση για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων έκανε ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου τιμάται στη θεσσαλονίκη, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν και πολλοί θεσμικοί φορείς.

Ekdhlwseis Syllogoy Pontiwn N 3an8hs Gia Thn Hmera Mnhmhs Ths Genoktonias Twn Ellhnwn Toy Pontoy Dramania Gr
Ekdhlwseis Syllogoy Pontiwn N 3an8hs Gia Thn Hmera Mnhmhs Ths Genoktonias Twn Ellhnwn Toy Pontoy Dramania Gr from dramania.gr
Ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Γενοκτονια ποντιων οι ορδεσ του κεμαλ αφανιζουν τουσ ελληνεσ. Ο ιβάν σαββίδης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίωνο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων ρωσίας, ιβάν σαββίδης αναφερόμενος στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων μίλησε για τη μαύρη. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Η 19η μαϊου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Ο ποντιακός ελληνισμός δεν ξεχνά, προχωρά.

Γενοκτονια ποντιων οι ορδεσ του κεμαλ αφανιζουν τουσ ελληνεσ.

19η μαϊου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ του ποντιακου ελληνισμου. «η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε. Ο ιβάν σαββίδης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίωνο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων ρωσίας, ιβάν σαββίδης αναφερόμενος στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων μίλησε για τη μαύρη. Ημέρα μνήμης και θλίψης για μια από τις πλέον μαύρες σελίδες της ανθρωπότητας σήμερα, εκείνης της γενοκτονίας των εκατοντάδων χιλιάδων ποντίων που υπέστησαν τα πάνδεινα από τη βαρβαρότητα και την αγριότητα των νεοτούρκων του κεμάλ ατατούρκ. Στηρίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και τη στήριξη από το ελληνικό κράτος της. Κι όλα, μέσα από το πολυσχιδές ταξίδι που γράφει η ζωή και το ταξίδι που γράφεται για τη ζωή, να φαντάζουν φλόγες και κινήσεις του ποντιακού χορού σέρρα, του χορού. Η πρόεδρος ελληνικών κοινοτήτων της γεωργίας σ. Λαζάρεβα μίλησαν για τη μαύρη επέτειο της γενοκτονίας των ποντίων. Ο ποντιακός ελληνισμός δεν ξεχνά, προχωρά. Κοτανίδη και η πρόεδρος ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων της αρμενίας μ. Λειτουργεί συμβολικά και αποτρεπτικά για το μέλλον. Στις αρχές του 1991, η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκ αποδέχτηκε ομόφωνα πρόταση του προέδρου του ανδρέα παπανδρέου, ύστερα από επιστολή των ποντίων βουλευτών του κινήματος, για την κατάθεση πρότασης νόμου για την επίσημη αναγνώριση από τη βουλή της γενοκτονίας των.

Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των αρμενίων. Η γενοκτονία των ελλήνων του πόντου. Στηρίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και τη στήριξη από το ελληνικό κράτος της. O τάσος κοντογιαννίδης, συγγραφέας και δημοσιογράφος, έγραψε για την γενοκτονία από. 102 χρόνια από τον ξεριζωμό του ποντιακού ελληνισμού.

19 Maioy Hmera Mnhmhs Genoktonias Twn Pontiwn Thn Patrida M Exasa Youtube
19 Maioy Hmera Mnhmhs Genoktonias Twn Pontiwn Thn Patrida M Exasa Youtube from i.ytimg.com
19 μαιου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ των ποντιων «την πατρίδαμ' έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός επισήμανε: Ο ποντιακός ελληνισμός δεν ξεχνά, προχωρά. Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των αρμενίων. Ο ιβάν σαββίδης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίωνο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων ρωσίας, ιβάν σαββίδης αναφερόμενος στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων μίλησε για τη μαύρη. Λαζάρεβα μίλησαν για τη μαύρη επέτειο της γενοκτονίας των ποντίων. Κοτανίδη και η πρόεδρος ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων της αρμενίας μ.

Στηρίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και τη στήριξη από το ελληνικό κράτος της.

«η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των. Η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης δεν εξαντλεί τη δυναμική της στο παρελθόν. Ο ποντιακός ελληνισμός δεν ξεχνά, προχωρά. Η εξόντωση των ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε. O τάσος κοντογιαννίδης, συγγραφέας και δημοσιογράφος, έγραψε για την γενοκτονία από. Γενοκτονια ποντιων οι ορδεσ του κεμαλ αφανιζουν τουσ ελληνεσ. Στηρίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και τη στήριξη από το ελληνικό κράτος της. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης δεν εξαντλεί τη δυναμική της στο παρελθόν. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της ευθύνης και της συγγνώμης. Ανάρτηση για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων έκανε ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης. «η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

0 Response to "Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων : Genoktonia Twn Pontiwn Oi Omades Den 3exnoyn Pics Sportime Gr / Λαζάρεβα μίλησαν για τη μαύρη επέτειο της γενοκτονίας των ποντίων."

Post a Comment